Poszukiwania

Strona 1 z 2 1, 2  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Poszukiwania

Pisanie by Mikaela on Nie Sie 29, 2010 10:56 am

Wszystkie poszukiwania są aktualne!
te zaznaczone na szaro są mniej aktualne
Temat jest co jakiś czas czyszczony by nie było żadnych niejasności.

Proszę jedynie nie pisać w tym temacie o poszukiwaniu kogoś do gry,
istnieje oddzielny.

Ostatnio zmieniony przez Mikaela dnia Nie Lis 07, 2010 8:27 pm, w całości zmieniany 5 razy

Mikaela
team pregnant

http://utalentowani.forumotion.com

Powrót do góry Go down

Re: Poszukiwania

Pisanie by Delilah on Wto Lut 08, 2011 10:40 pm

Delilah szuka trzech braci!
Dwóch starszego (niewiele, myślę że dwa do pięciu lat maksymalnie) i jednego młodszego.
Talent, wygląd, charakter, imiona - wszystko wedle własnego życzenia.
Więcej informacji na pewu.

Delilah

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ronja on Pon Kwi 25, 2011 8:19 pm

Artemida Ronja poszukuje rodzeństwa:

Hermes
Apollo (bliźniak? :P)
Persefona
Ares

do wyboru do koloru z tymi imionami, bogów Greckich mamy wielu, choć te są preferowane

W ofercie przynależność do ogromnej i szalonej rodziny, Ronka za siostrę i w ogóle będę wdzięczna i będę kochać i pisać.

hmm, hmm, w bonusie gwarantowane kuzynostwo z pumpkinami
i jeszcze więcej kazirodczych związków xDDDDD - milcia.

Ronja

Powrót do góry Go down

Pisanie by Fitzwilliam on Pon Cze 06, 2011 8:11 am

Fitzwilliam Darcy poszukuje :
* Kogoś kto mógłby być jego prapra[...] wnukiem/wnuczką
Imię, płeć i talent dowolne.
* Kogoś kto będzie próbował nakłonić go do używania technologii
* Złośliwego ducha jego byłej żony

Fitzwilliam

Powrót do góry Go down

Pisanie by Misty on Czw Lip 28, 2011 5:03 pm

Rodzina Throckmorton zawsze otwarta! Zapraszamy
Przejdzie opcja rodzeństwa przyrodniego ze względu na tatusia lovelasa, który niejedną mógł zapłodnić za młodu. tu osoba, płeć jaką chcecie, mogła by mieć gdzieś 21 w górę lat i nie wiedzieć o rodzinie, dopiero w rezydencji ją poznać. by się kochali mocno na pewno.

Misty

Powrót do góry Go down

Pisanie by Louise on Pią Lip 29, 2011 7:21 am

Louise poszukuje

Dla Louise potrzebny jest kolega albo nawet i przyjaciel. Mogliby się spotkać w jakimś pubie w Tromso, a później okazałoby się że on też mieszka w Rezydencji, ale zawsze można wymyślić coś ciekawszego.
A no i fajnie by było jakby byli do siebie chociaż trochę podobni pod względem charakteru.

Ważne żeby Yuri Pleskun był w wyglądzie bo mają z Larą kilka fajnych zdjęć.

Potrzebna jej też ktoś do pokoju Obojętnie kto.

Louise

Powrót do góry Go down

Pisanie by Levi on Pią Lis 11, 2011 9:27 pm

Param, param.

Przyjmę od zaraz:
◄ Best friends forever, dwójka wspaniałych. Państwo uprzywilejowani, z którymi można drzeć koty, a i tak się dalej kochać. Liczba maksymalnie dwa. Chłopiec i dziewczynka, albo dwóch chłopców, ale nie dwie dziewczynki!
◄ Inni z bonusami, czyli wszystkie persony, które w większym lub mniejszym stopniu darzą Leviego sympatią (z wzajemnością!).
◄ Co by nudą nie wiało, to poproszę też parę osobników płci dowolnej, które na sam widok Leviego wchodzą w tryb agresora. Im większy poziom irytacji osiągają, tym lepiej.
◄ I pan straszny, czyli człek z tak złowrogą aurą, że Levi na sam jego widok postanawiałby wykonać Odwrót Taktyczny.

Ostatnio zmieniony przez Levi dnia Pią Lis 11, 2011 9:56 pm, w całości zmieniany 1 raz

Levi

Powrót do góry Go down

Pisanie by Baradiel on Nie Lis 13, 2011 6:18 pm

Chcesz się pozbyć swojej postaci? Napisz!

Kanibal kogoś zeżre.

Baradiel

Powrót do góry Go down

Pisanie by Meredith on Pon Gru 26, 2011 5:16 pm

Meredith poszukuję kogoś kto kupi jest kota. :3

Meredith
he he he

Powrót do góry Go down

Pisanie by Wadim on Wto Lut 28, 2012 1:34 pm

Najmłodszy Berlioz potrzebuję kogoś, komu będzie mógł robić rozpierdol w pokoju, podpalać jego rzeczy i denerwować do nieprzytomności, no chyba że ktoś lubi takie klimaty, to jest:

WSPÓŁLOKATORA

Jest też jeszcze jedna sprawa, brzmi głupio ale ja się uparłam, chcę żeby Wadim stał się właścicielem szczura w jakiś niespodziewany sposób, więc jakby ktoś miał pomysł, do czegoś mu to pasuje czy coś to się bardzo ucieszę.

Wadim

Powrót do góry Go down

Pisanie by Fay on Nie Mar 18, 2012 6:53 pm

przydałby się ktoś, kto ogarniałby fay, gdyby ta przegięła z używkami i starał się jej wmówić, żeby przystopowała i nie stała się taka jak matka

Fay

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shane on Czw Kwi 26, 2012 9:10 pm

EJ TAK O PACZAJCIE

POKEMON SZUKA
HEJTERÓW
(Ania?)
SZEJNA
Czyli jakby jakieś postacie, najlepiej męskie,
może Sigrid, wysyłały mu niezbyt miłe smsy
i komcie na pb, bo bardzo fajnie by było
na to popatrzeć.
proszę, proszę <3

Shane
gejuszek

Powrót do góry Go down

Pisanie by Heidi on Pią Maj 04, 2012 4:59 pm

Nadal am straszną ochotę rozruszać trochę Heidi, dlatego poszukuję dla niej i Lulu parę relacji:

• Po pierwsze pomyślałam, dlaczego by z Heidi nie zrobić jeszcze większego przeciwieństwa Lulu i tak całkiem przypadkiem nie zadurzyć się w jakieś damskiej postaci? Może głupie, ale z chęcią bym spróbowała, więc jak ktoś chce to ten!

• Po drugie szukam kogoś dla Lulu z kim mogłaby rywalizować, nie wiem co końca o co. Może o czyjeś względy?

na pw :*

Heidi
czy Lulu?

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dimitri on Nie Maj 06, 2012 2:00 pm

hm, ja mam takie dziwne poszukiwanie.
doszłam do wniosku, że mam zdecydowanie za dużo postaci - tym bardziej, że właśnie robię nową (WIELKIE DZIĘKI MIL) i pewnie w głębi umysłu już kreuje mi się powoli pomysł na miliard innych, heh - i muszę coś z tym faktem zrobić. a że bez sensu tak po prostu usuwać postacie, a do tego nie mam pojęcia kogo bym się mogła pozbyć, bo wszyscy wydają się mieć jakieś zobowiązania towarzyskie albo jakieś tam inne, to...

POSZUKUJĘ KOGOŚ, KTO ZABIJE MI POSTAĆ
albo w jakikolwiek inny sposób doprowadzi do jej zniknięcia z Norwegii, whatever

moje ogłoszenie jest mało sprecyzowane, bo ja serio nie wiem kogo bym usunęła. od razu mówię że nie zgodzę się od razu na zabicie każdego i w byle jakich okolicznościach, ale jeśli macie jakieś żądne krwi postacie które rozpaczliwie chcą kogoś zatłuc, albo przychodzi wam do głowy że ktoś z moich może wzbudzać tak negatywne odczucia żeby ktoś z waszych go zabił w afekcie (TYLKO NIE SZALEJA BŁAGAM!111111) albo nie wiem, chcecie ogarnąć nawet jakiś straszny wypadek no to możecie mi dać znać i wykombinujemy jakąś fajną dramę!
+ nawet jak nie zabić, to chociaż cokolwiek zrobić, bo jej, ostatnio jest jakiś przestój straszny w akcji, poza pięknym dramatem rządzących światem oczywiście<3

Dimitri
Yves zrobiła mi dziecko!

Powrót do góry Go down

Pisanie by Rosemarie on Pon Maj 07, 2012 9:03 pm

KOGOŚ DO KUSZENIA I SEKSZENIA DLA ROZMARYNA

Rosemarie

Powrót do góry Go down

Strona 1 z 2 1, 2  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry

- Similar topics