Pytania i Propozycje
Utalentowani :: Organizacja :: Organizacja :: Inne
Strona 1 z 17 • Share •
Strona 1 z 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17 
Re: Pytania i Propozycje
Ej, dobra mam taki zajebisty plan, wymyślony jakieś pięć sekund temu ( a wszyscy znają chyba moje super mega plany, których nie przemyślę no nie? ). Weźmy tak o zróbmy, że na rocznice śmierci (15 grudnia) Walta Disneya każdy sobie ustawi przez jedną datę avek z jakąś postacią z starych, dobrym bajek? Co wy na to? <3

Mike
hahahahahahahahahahahahahahaha.
a czemu niby na fb?
no włacha że tutaj. XD
Oj Anka Anka <3
a czemu niby na fb?
no włacha że tutaj. XD
Oj Anka Anka <3

Mike
no spoko
ze starych bajek? eeeeeeee, to nam chyba nie starczy postaci xddd
ze starych bajek? eeeeeeee, to nam chyba nie starczy postaci xddd

Cornelia
to nic.
ale nie ma takiego czegoś zaklepuję i w ogóle bo żal i będziem sie kłócić i takich tam. XDDDDd
ojej, jak fajnie będzie.
ale nie ma takiego czegoś zaklepuję i w ogóle bo żal i będziem sie kłócić i takich tam. XDDDDd
ojej, jak fajnie będzie.

Mike
umarł ;////////////
sprawdzałam na wikipedii.
a przez pół życia myślałam, że sie zamroził ;//
sprawdzałam na wikipedii.
a przez pół życia myślałam, że sie zamroził ;//

Mike
Taaaaaaaaak, zrobimy tak piętnastego!
Mam mnóstwo pięknych avków disneya na kompie <3
Mam mnóstwo pięknych avków disneya na kompie <3

Barbie- darmozjad
Heloou
Wpadłam na pewien pomysł, wydaje mi się, że dość ciekawy i niektórym może sie spodobać.
Otóż, na samym początku mojego grania na pbfach, czy jak tam się to zwie, na kilku forach
(na których grałam z Justysią btw) spotkałam się z fantastycznym pomysłem jakim był dział RETROSPEKCJE.
Użytkownicy zakładali tam tematy, w których pisali coś jakby rozdziały z przeszłości ich postaci. Tutaj byłyby to historie z czasów zanim znaleźli się w Rezydencji. Co o tym myślicie?
Wiadomo, ze nie każdemu będzie sie chciało pisać, ale jeżeli kogoś najdzie wena będzie mógł się wyżyć. Sądzę, że można by tam pisać w trzeciej osobie co byłoby pewnego rodzaju odskocznią.
(I gwoli ścisłości, nie chodzi mi o 'grę' jako taką tylko o jeden post z opisem jakiegoś wydarzenia na tyle słów ile ktoś będzie miał sił c;)
Wpadłam na pewien pomysł, wydaje mi się, że dość ciekawy i niektórym może sie spodobać.
Otóż, na samym początku mojego grania na pbfach, czy jak tam się to zwie, na kilku forach
(na których grałam z Justysią btw) spotkałam się z fantastycznym pomysłem jakim był dział RETROSPEKCJE.
Użytkownicy zakładali tam tematy, w których pisali coś jakby rozdziały z przeszłości ich postaci. Tutaj byłyby to historie z czasów zanim znaleźli się w Rezydencji. Co o tym myślicie?
Wiadomo, ze nie każdemu będzie sie chciało pisać, ale jeżeli kogoś najdzie wena będzie mógł się wyżyć. Sądzę, że można by tam pisać w trzeciej osobie co byłoby pewnego rodzaju odskocznią.
(I gwoli ścisłości, nie chodzi mi o 'grę' jako taką tylko o jeden post z opisem jakiegoś wydarzenia na tyle słów ile ktoś będzie miał sił c;)

Neptun- team yael
Strona 1 z 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17 
Similar topics» FAQ - najczęściej zadawane pytania i odpowiedzi.
» Propozycje, problemy.
» Propozycje i uwagi.
» Propozycje w zwiazku z NSSO TV
» Propozycje eventów
» Propozycje, problemy.
» Propozycje i uwagi.
» Propozycje w zwiazku z NSSO TV
» Propozycje eventów
Utalentowani :: Organizacja :: Organizacja :: Inne
Strona 1 z 17